Kwaliteit eenwieler kopen

Als je gaat beginnen met eenwieleren dan denk je misschien, ik koop een goedkope eenwieler. Het idee is logisch, maar bedenk dan wel dat je een kwaliteit eenwieler neemt! Zeker in het begin is het veel oefenen en proberen en… dan zal je eenwieler regelmatig vallen.

Als je op internet gaat zoeken op eenwielfiets kopen dan kun je al eenwielers vinden van 30, 40 of 50 euro! Wij adviseren je om toch een stapje hoger te kiezen. De kwaliteit van deze goedkope eenwielfietsen zijn vaak niet goed en gaan snel kapot. In dat geval is duurkoop en dat is zonde. Zonde van het aankoopbedrag, maar ook de lol die eraf gaat voor de persoon die wilt eenwieleren!

Wij leveren zeer degelijke eenwielfietsen van een uitstekende kwaliteit. De Indy fietsen bijvoorbeeld zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn ontworpen om naast fietsen ook enkele tricks te kunnen doen. Een uitstekende eenwieler voor de beginnende eenwieler, maar ook prima als je al aardig op weg kunt op een eenwieler.

De Qu-Ax Luxus die wij hebben gaat zelfs nog een stapje verder en is kwalitatief nog sterker en naast het “gewoon” fietsen ook perfect voor tricks en freestyle!