Vragen

Enkele veelgestelde vragen!

Q: Als ik vandaag bestel, wanneer heb ik mijn eenwieler dan in huis?
A: Wij leveren uit voorraad. Als je voor 15:00 uur besteld, versturen wij de eenwieler dezelfde dag nog (uitgezonderd maandag). Normaal gesproken zou de eenwieler de volgende dag bezorgd moeten worden.

Q: Op welke wijze kan ik betalen?
A: Onze webshop loopt via SISOW en je kunt terecht met iDeal (NL), Mistercash (BE), creditcard, Paypal of een “handmatige” overboeking.

Q: Komen er nog extra kosten bij mijn bestelling?
A: Wij leveren via postNL en vragen voor leveringen in Nederland € 5,95 verzendkosten (voor België is dit € 7,50). Dit wordt bij het totaalbedrag opgeteld in de winkelwagen

Q: Zijn jullie betrouwbaar?
A: Ja! Eenwieler-kopen.nl is een onderdeel van Magicshop.nl en bestaat al ruim 25 jaar. Wij hebben een fysiek pand op de Lijnbaan 32, 1969 NE in Heemskerk

Q: Kan ik de fietsen zien in een winkel?
A: Nee, wij hebben wel een winkel (zie vraag hierboven), maar de eenwielerfietsen staan in ons magazijn. De eenwielers zijn alleen op deze site te koop.

Q: Hoe weet ik de juiste wielmaat?
A: Graag verwijzen we je naar deze pagina met info over eenwielers.

Q: Als ik verkeerd bestel of ik wil de fiets niet, kan ik hem dan ruilen/retourneren?
A: Ja, sowieso zijn we dit wettelijk verplicht, maar bieden die service. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Maar wij zijn een kleine onderneming en hebben nog “ouderwetse” service. Is iets niet goed? Wil je het toch niet? Ben je niet tevreden? Geen probleem. Neem contact met ons op en we regelen het!